Et inspirerende foredrag og en fællesoplevelse der helt naturligt vil øge arbejdsglæden og sammenhængskraften i jeres virksomhed.

Er I klar til at opleve en unik fusion af medicinsk indsigt, musikalsk ekspertise og en fællesoplevelse, der tager afdelingens samarbejde til nye højder? Inviter speciallæge i klinisk biokemi, afdelingslæge, ph.d.-studerende og singer-songwriter, Freja Eriksen, til et inspirerende foredrag, hvor I både får en appetitvækker på og viden om, hvordan sang og musik kan bidrage til at øge den enkeltes almene psykiske og fysiske sundhedstilstand og derudover indblik i den kilde til arbejdsglæde og fælles trivselsstyrkende referenceramme, som sang og musik er.

Sundhed og Velvære:

 • ·Opdag hvordan sang og musik direkte påvirker sundhed og velvære på individniveau.
 • ·Reducer stress og styrk immunsystemet for en sundere og mere energifyldt arbejdsdag.

Sammenhold og Teamspirit:

 • ··Få indblik i, hvordan musik og fællessang skaber en stærk sammenholdsånd og kan øge medansvaret of passionen for organisationens vision og værdier.
 • ·Styrk teamets selvbevidsthed og skab glæde ved et fælles musikalsk sangprojekt.

Arbejdsglæde og Produktivitet:

 • ·Oplev, Hvordan musik og samskabende fællessang kan være en befriende ingrediens til øget arbejdsglæde og højere produktivitet
 • ·Skab en positiv atmosfære, der motiverer medarbejderne til at yde deres bedste.

 Innovation og Kreativitet:

 • ·Udforsk fællessangens og musikkens rolle som drivkraft for innovation og kreativitet i organisationen.
 • ·Åbn sindet for nye idéer og skab et miljø, der fremmer nytænkning.

 Fællessangsøvelser:

 • ·Engager medarbejderne gennem interaktive fællessangsøvelser, der styrker teamets samarbejdsevner.
 • ·Skab en unik oplevelse, hvor musik bliver et redskab til at forbedre energi og fokus.

Tilvalg: Korworkshop

 • ·Mulighed for en udvidet dimension til jeres oplevelse.
 • ·Deltagerne kan aktivt deltage i en livsglad korworkshop og opleve, hvordan deres unikke stemmer bidrager til en harmonisk samklang.

Glæd jer til at udforske musikkens univers, hvor vores stemmer forener sig i harmoni, samtidig med at vi hygger os og styrker vores sundhed - alt imens arbejdsglæden og fællesskabet vokser!

 

Freja Eriksen - Den Syngende Læge

En Stemme for Sundhed, Trivsel og Sammenhold

Udover at være speciallæge i klinisk biokemi, afdelingslæge og ph.d.-studerende er Freja Eriksen også en talentfuld singer-songwriter med en uddannelse fra Complete Vocal Institute. Med en erfaringsrig baggrund som underviser i alt fra solosang og korsang til medicinsk undervisning for studerende og kollegaer, er Freja en ekspert i at forbinde sangens verden med sundhed og trivsel både på individuelt og organisatorisk niveau.

5815_B

 

Freja Eriksen kombinerer foredrag med egne sange samt korworkshops og kan således bookes til både konferencer, musikalske foredrag med og uden workshop samt koncerter.Kontakt for forespørgsel om booking

Tak for din besked. Du hører fra os snarest.