Giv dig selv og din virksomhed en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.

Når I inviterer den karismatiske og talentfulde syngende afdelingslæge og speciallæge i klinisk biokemi ind i jeres organisation/firma/forening/fest/jubilæum, får i nemlig en unik opløftende og bevægende foredragskoncert med både vid og bid, grin og gråd, inspiration og stof til eftertanke.

I bliver simpelthen taget med på en rejse i, hvordan toner, klange, harmonier og sang kan bevæge samarbejdet mod øget trivsel, arbejdsglæde og livskvalitet, og hvad man måske kunne kalde et stykke helhedsorienteret sundhed.

Med udgangspunkt i sin livslange passion for kombinationen af musik og lægevidenskab har den syngende Læge skabt et både bevægende og tankevækkende show, der inspirerer og giver stof til refleksioner.

Lidt om indholdet

Igennem historien har mange oplevet, at musik går direkte til hjertet. Og da musik og sang er en væsentlig del i foredragskoncerten, vil den med stor sandsynlighed også opleves som værende hjerteåbnende. Samtidigt udforsker den syngende Læge, gennem egne sange og ærlige refleksioner, hvordan vi kan trives, om end vi befinder os i en verden fyldt med udfordringer. Gennem musikens klange og tonekombinationer, deling af personlige oplevelser og videnskabelige indsigter væves en oplevelse af sammenhæng og forståelse, der helt naturligt inspirerer til overvejelser om mulighederne for at skabe et liv med højere oktaver af sundhed, mening og personlig trivsel.

Nogle nedslag fra foredragskoncerten

Original musik: Nyd selvskrevne sange, hvor egne kompositioner forener musikalsk passion med personlige refleksioner om helhedsorienteret sundhed.

Fortællinger fra den videnskabelige forskning: Opdag, hvordan videnskabelig forskning med sine observationer understøtter viden om, hvordan musik og sang på forskellig helhedsorienteret vis kan bidrage til øget sundhed, trivsel og livskvalitet.

Intellektuel Harmoni: Oplev hvordan musik og videnskab smelter sammen og skaber muligheden for at opleve, hvad der måske grænser til intellektuel og følelsesmæssig harmoni.

Den syngende læge’s foredragskoncert/show appellerer til alle, der søger en anderledes, unik og mere meningsfuld og inspirerende musikalsk oplevelse. Fra musikelskere til dem, der er engagerede i personlig udvikling og helhedsorienteret sundhed til organisationer, der ønsker at bidrage til endnu mere trivsel, mening og arbejdsglæde på arbejdspladsen.

Book den syngende Læge til en fælles referenceskabende og mindeværdig oplevelse, hvor musik og befriende refleksion skaber en opløftende forbindelse til glæden, taknemmeligheden, essensen af livet. En aften med hang til at inspirere til harmoni, med medicinske indsigter og meningsfuld musik venter på dig!

 

Freja Eriksen - Den Syngende Læge

En Stemme for Sundhed, Trivsel og Sammenhold

Udover at være speciallæge i klinisk biokemi, afdelingslæge og ph.d.-studerende er Freja Eriksen også en talentfuld singer-songwriter med en uddannelse fra Complete Vocal Institute. Med en erfaringsrig baggrund som underviser i alt fra solosang og korsang til medicinsk undervisning for studerende og kollegaer, er Freja en ekspert i at forbinde sangens verden med sundhed og trivsel både på individuelt og organisatorisk niveau.

Hun har specialiseret sig i at skabe musik, der nærer din følelse af formål, forbindelse, velvære, drive og energi, så det på den måde støtter dig i at opnå de ting du gerne vil her i livet samtidig med at du stortrives.

Hun har i 2008 udgivet EP'en Out of my Hands og i 2021 albummet It's Time for a Sustainable World. 

 

5815_B

 

Freja Eriksen kombinerer foredrag med egne sange samt korworkshops og kan således bookes til både konferencer, musikalske foredrag med og uden workshop samt koncerter.Kontakt for forespørgsel om booking

Tak for din besked. Du hører fra os snarest.